Heinolan toimipiste

Heinolaa lähin toimipiste sijaitsee Lahdessa. Tule Lahteen töihin.

Puh. 046 9224 558, lahti@pasastar.fi

 

Pasastar on telemarkkinointialan laajin yritys Suomessa. Olemme toimineet yli 30 vuotta ja meillä on 24 toimipistettä. Pasastarilla voit työskennellä joko päätoimisesti tai osa-aikaisesti vaikka opiskelun ohessa. Työajat ovat sovittavissa muun aikataulusi mukaan.

Heinolaa lähin toimisto on Lahdessa. Toimisto on nykyaikainen ja viihtyisä. Kesällä helteisiin tuo helpotusta tehokas ilmastointijärjestelmä. Meillä on käytössä automaattinen soittojärjestelmä (Leaddesk), mikä mahdollistaa nopean soitto- ja tilauksenkäsittelytyön. Itse työ on siis mukavampaa, mielekkäämpää ja palkitsevampaa. Asiakasrekisterit ja toimeksiannot tulevat suoraan tietokoneisiimme, joten sinun tarvitsee keskittyä vain asiakaspalveluun.

Työyhteisöömme kuuluu monen ikäisiä ihmisiä opiskelijoista eläkeläisiin. Meillä voit työskennellä kokopäiväisesti tai hankkia lisäansioita opiskelun, eläkkeen tai vaikkapa toisen työn lisäksi. Hurtti huumori kuuluu toimistoomme, joten meillä tulet viihtymään. Takaamme sinulle innostavan ja mukavan työpaikan, kannustavat myyntikilpailut ja hyvän palkkauksen. Lisäksi saat lehtiedun, koulutusajan palkan ym.

Toimistomme on avoinna arkisin klo 9.00 – 20.30. Voit siis työskennellä aamu- tai iltavuorossa. Opiskelijoille suunnittelemme työaikataulut sen mukaan, miten koulunkäynti antaa myöten.

Täytä oheinen työhakemus tai ota yhteyttä puhelimitse 046 9224 558 ja liity osaksi toimivaa ja rentoa työporukkaa.