Pasastar Kotka

Kirkkokatu 8 A, 2.krs
48100 Kotka
Puh. 045 874 7723
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pasastar on telemarkkinointialan laajin yritys Suomessa. Olemme toimineet 26 vuotta ja meillä on 20 toimipistettä. Pasastarilla voit työskennellä joko päätoimisesti tai osa-aikaisesti vaikka opiskelun ohessa. Työajat ovat sovittavissa muun aikataulusi mukaan.


Näytä suurempi kartta

kotka

Pasastar Oy avaa kymmenennen toimipisteen Kotkan keskustaan, toiminta Kotkassa käynnistyy huhtikuun puolessavälissä. Olemme käynnistäneet rekrytoinnin ja nyt haemme toimistoomme henkilökuntaa. Haet sitten kokoaikaista/osaaikaista tai kesätöitä niin lähetä hakemuksesi jo nyt niin otamme yhteyttä sinuun. Haemme Kotkan toimistoon myös toimistopäälikköä sekä vuoroesimiestä.

Vaikka Kotkan toimisto on uusi on Pasastar Oy silti yhtiönä ja alalla toimivista yrityksistä vanhimpia, (perustettu jo vuonna 1987) joka jo omalta osaltaan kertoo pitkän linjan toimintatavastamme. Meille on tärkeintä työntekiöidemme viihtyvyys ja hyvä palkkataso.

Kotkan toimistomme sijaitsee torin vieressä osoitteessa Kirkkokatu 8 A, 2.krs. Toimisto on nykyaikainen ja viihtyisä. Kesällä helteisiin tuo helpotusta tehokas ilmastointijärjestelmä. Nykyaikaiset sähköiset soittojärjestelmät tekevät asiakaspalvelusta tehokasta ja miellyttävää. Asiakasrekisterit ja toimeksiannot tulevat suoraan tietokoneisiimme, joten sinun tarvitsee keskittyä vain asiakaspalveluun.

Työyhteisöömme kuuluu monen ikäisiä ihmisiä opiskelijoista eläkeläisiin. Meillä voit työskennellä kokopäiväisesti tai hankkia lisäansioita opiskelun, eläkkeen tai vaikkapa toisen työn lisäksi. Hurtti huumori kuuluu toimistoomme, joten meillä tulet viihtymään. Takaamme sinulle innostavan ja mukavan työpaikan, kannustavat myyntikilpailut ja hyvän palkkauksen. Lisäksi saat lehti- ja lounasedun, koulutusajan palkan ym.

Toimistomme on avoinna arkisin klo 9.00 - 20.30. Voit siis työskennellä aamu- tai iltavuorossa. Opiskelijoille suunnittelemme työaikataulut sen mukaan, miten koulunkäynti antaa myöten.

Täytä oheinen työhakemus tai ota yhteyttä puhelimitse 045 874 7723 ja liity osaksi toimivaa ja rentoa työporukkaa.