Savonlinnan toimipiste

Olavinkatu 56, 4.krs
, 57100 Savonlinna
Puh. 
050 5256 453, savonlinna@pasastar.fi

Pasastar on telemarkkinointialan laajin yritys Suomessa. Olemme toimineet 30 vuotta ja meillä on 24 toimipistettä. Pasastarilla voit työskennellä joko päätoimisesti tai osa-aikaisesti vaikka opiskelun ohessa. Työajat ovat sovittavissa muun aikataulusi mukaan.

Pasastar Oy:n Savonlinnan toimipiste sijaitsee aivan ydinkeskustassa, lähellä linja-autoasemaa sekä paikallisliikenteen pysäkkiä. Tilamme ovat viihtyisät, siistit, käytännölliset ja täysin tietokoneistetut. Pasastar Oy on (perustettu vuonna 1987) yhtiönä ja alalla toimivista yrityksistä vanhimpia. Tämä omalta osaltaan kertoo pitkän linjan toimintatavastamme.

Meille on tärkeintä työntekijöidemme viihtyvyys ja hyvä palkkataso. Käytössäsi on automaattinen soittojärjestelmä (Leaddesk), mikä mahdollistaa nopean soitto- ja tilauksenkäsittelytyön. Sinulle jää kaikki aika mukavaan ja tehokkaaseen myyntiin ja asiakaspalveluun.

Toimistoillamme on monen ikäisiä myyntineuvottelijoita. On opiskelijoita, kokopäiväisiä ja eläkkeensä ohessa työskenteleviä henkilöitä.

Toimistomme on avoinna arkisin klo 9.00-20.30. Eli työvuorosi voit tehdä joko aamu- tai iltavuorossa. Opiskelunsa ohella työskentelevien kanssa suunnittelemme työvuorot miten opiskelu antaa myöden. Takaamme sinulle innostavan ja viihtyisän työpaikan, kannustavat myyntikilpailut, hyvän palkkauksen ja mukavat työkaverit. Lisäksi saat lehti- edun, koulutusajan palkan yms. Selkeä suomen kielen taito on edellytyksenä työpaikan saannille.

Tarkoituksemme on olla oopperakaupungin moderni telemarkkinointitoimisto, jossa työskentely on pitkäjänteistä, tuloksellista ja jossa työntekijät viihtyvät. Täytä oheinen työhakemus ja tule omalla panoksellasi toteuttamaan tuota edellä olevaa tavoitetta.